چند سال پیش ما با دولت آلبرتا بر روی ابزاری کار کردیم که توصیه های مصرف ماهی را برای عموم مردم قابل دسترس تر می کند. و پس از طی مراحل تصویب دولت، این ابزار بالاخره اینجاست.
یکی از مشکلات خوردن ماهی، علاوه بر بویی که می تواند در مایکروویو مطب به جا بگذارد، این است که به مرور زمان جیوه در بدن آنها جمع می شود و ما انسان ها به خوبی با جیوه مخلوط نمی شویم. بنابراین شما می خواهید از ماهی هایی که تعداد زیادی دارند دوری کنید. خوشبختانه، دولت آزمایشاتی را برای نظارت بر سطح جیوه انجام می دهد.
قبلاً، اگر میخواستید بررسی کنید که آیا ماهیای که صید کردهاید برای خوردن بیخطر است، میتوانید در وبسایت دولت جستجو کنید تا محدودیتهای مصرف ماهی توصیهشده آلبرتا را در یک سند PDF پیدا کنید. پس از باز کردن آن، با این مورد استقبال خواهید کرد: